Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Käyttöehdot

Copyright ©2012 Vapo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Vapon Internet-palvelut:

Yleiset ehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin käytät www-palveluamme.

Näiden palvelujen sisällön omistaa Vapo ja/tai sen tytäryhtiöt (jäljempänä Vapo). Vapon www-palvelut ovat Copyright©Vapo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään kaikkialla maailmassa.

Vapo-tavaramerkki ja kaikki Vapon tavaramerkit (olipa ne mainittu Vapon www-palveluissa tai ei), ovat Vapon tavaramerkkejä.

1. Yleistä

Vapon www-palveluilla tarkoitetaan tässä dokumentissa kaikkia Internetistä käytettäviä ratkaisuja, joiden omistaja on Vapo tai Vapon tytäryhtiö. Palveluja ovat esimerkiksi www-sivut, lomakkeet, sovellukset ja ohjelmakoodit, sekä kaikki muut sellaiset toiminnot jotka liittyvät kiinteästi www-sivuihin.

Vapo myöntää www-palvelujen käyttäjälle oikeuden käyttää palvelua vain sillä edellytyksellä, että käyttäjä hyväksyy seuraavat ehdot. Joissakin yksittäisissä www-palvelujen dokumenteissa tai palveluissa saattaa olla maininta erityisistä niitä koskevista lisäehdoista.

2. Vapon oikeudet ja vastuu

Vapon www-palvelut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Palvelujen virheettömyyden, luotettavuuden tai sisällön suhteen ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. Vapo ei takaa sitä, että sen palveluissa tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

Vapon www-palvelut saattavat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai typografisia virheitä.

Vapo voi vapaasti tehdä muutoksia tai lisäyksiä. Vapolla on oikeus muuttaa palveluja tai estää niihin pääsy milloin vain.

Vapo ei vastaa millään tavalla suorista, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, toissijaisista, erityisistä tai rangaistukseen johtavista vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät siihen, että Vapon www-palveluja tai jotakin niihin linkitettyä kohdetta selaillaan tai siihen, että näiden palvelujen sisältöä ei pysty käyttämään, tai palvelujen käyttämiseen tai käytön yrittämiseen tai siihen, että käytössä tai välityksessä on vikaa, keskeytys, puute, virhe tai viive tai siihen, että on virus tai linja- tai järjestelmävirhe.

3. Käyttäjän oikeudet ja vastuu

Kaikenlainen Vapon www-palvelujen sisällön jäljentäminen ja muokkaaminen; kopiointi; siirtäminen, jakelu tai tallentaminen on sallittu vain Vapolta etukäteen saadulla kirjallisella luvalla. Vapo sallii kuitenkin näiden palvelujen osittaisen tallentamisen tietokoneelle tai kopioiden tulostamisen ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön edellyttäen aina, että Vapon mainetta tai liiketoimintaa ei vahingoiteta.

Näissä palveluissa annettua tietoa ei saa muuttaa ilman Vapon kirjallista lupaa.

Kaikki liikenne Vapon Internetsivuilla kirjautuu lokiin.

Lokin tarkoitus on tuottaa informaatiota

palveluitten käyttömääristämitä palveluita on/ei ole käytettymilloin palveluita on käytettykäyttäjien maantieteellisestä jakaumastakäytetystä IT-tekniikastavirhetilanteista.

Käyttäjien henkilökohtaisia tietoja (nimi-, osoite-, syntymäaika- tai muita vastaavia tietoja) ei kerätä.

4. Laki ja oikeuspaikka

Kaikki palveluista mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Suomen lain mukaisesti Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Mikäli Sinulla on huomautettavaa tai kysymyksiä, jotka koskevat näitä palveluja, ota yhteyttä Vapon tiedotukseen (Email: info (at) vapo.fi).

 

 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter