Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Neova garden party

Neova-konserni - Creating Green Growth

Luomme vihreää kasvua. Olemme kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.

Liiketoimintamme on jaettu neljään divisioonaan, jotka ovat Grow&Care, Ventures, Carbons ja Fuels. Kaikkien liiketoimintadivisioonien yhteinen Supply Chain Management -toiminto vastaa esimerkiksi turvetuotannosta eri maissa, logistiikkapalveluista sekä ostoista. Group Service -toiminto vastaa konsernipalveluista. Työllistämme noin  900 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Hollannissa, Espanjassa, Portugalissa, Saksassa, Australiassa, Meksikossa, USA:ssa ja Kiinassa.

Vastuullinen työnantaja

Neova toimii luonnossa, oppii luonnosta ja kantaa vastuun luonnosta. Siksi jokaisen neovalaisen velvollisuus on perehtyä kestävän kehityksen periaatteisiin sekä vahvistaa osaamistamme kestävän kehityksen turvaamiseksi.

Neovan eettisiin ohjeisiin on koottu johtamisen kivijalkamme – uusi työntekijä tutustuu niihin jo työsopimuksensa liitteenä. Jokaisella vapolaisella on henkilökohtainen vastuu omasta työstään ja toiminnastaan niin työyhteisössä kuin muissakin verkostoissa.

Lupauksemme monimuotoisuuden lisäämiseksi Neova-konsernissa

Uskomme, että monimuotoisuus ja ihmisten erilaisuus työyhteisössä lisää organisaation suorituskykyä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Päämääränämme on lisätä monimuotoisuutta ja erilaisuutta työyhteisössämme. Henkilövalintatilanteissa valitsemme tasaveroisista ehdokkaista sen, joka lisää koko työyhteisön monimuotoisuutta.

Avoimet työpaikat

 

Tutustu uratarinoihin

 
 

 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter