Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

metsää ja peltoa

Myymme metsätiloja ja muita maa-alueita

Myymme maa-alueita eri puolilta Suomea. Myynnissä on muun muassa metsätiloja sekä alueita maatalouskäyttöön. Lisäksi myynnissä on kosteikkoalueita esimerkiksi metsästys- ja virkistyskäyttöön. Seuraa sivua, sillä lukuisia uusia kohteita on tulossa myyntiin eri puolilla maata! 

Katso Vapon myynnissä olevat kohteet Huutokaupat.com.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Ohjeet tarjouksen jättämisestä ja yhteystiedot

Ajankohtaista 

 

 

Metsätilat

Myytäviä metsäalueita on eri puolilla Suomea. Ne ovat vaihtelevan kokoisia ja puustoltaan  taimikoista päätehakkuukypsiin. Osa alueista on yhtenäisiä suuria kiinteistöjä ja lisäksi myydään määräaloja ja monipalstaisia kiinteistöjä. Myynnissä on myös turvetuotannosta poistettuja aloja, joita on tuhkalannoitettu ja luotu näin metsälle hyvät kasvuolosuhteet. Lisätietoa suonpohjien metsittämisestä.

 

Kosteikot ja monikäyttöalueet esimerkiksi metsästykseen

Myynnissä on monenlaisia kosteikkoalueita virkistyskäyttöön ja erilaisiin harrastuksiin, kuten metsästykseen. Mahdolliset laavut, kodat ja lintutornit siirtyvät kaupan mukana uudelle omistajalle. Lue Polte lehden artikkeli 24.10.2018, "Kosteikot ovat metsästäjien paratiiseja".

Pellot ja suonpohjat 

Myynnissä on peltoja ja peltokäyttöön otettavissa olevia alueita, jotka ovat turvetuotannosta poistettuja alueita. Joillakin alueista on valmiina peltolohkotunnukset. Turvetuotannosta poistetut alueet voivat muodostaa suuria yhtenäisiä kokonaisuuksia, jolloin yhdellä kiinteistökaupalla voi moninkertaistaa tilan peltoalan.

Joidenkin myyntikohteiden lähellä sijaitsee edelleen turvetuotannossa olevia alueita, mikä on otettava huomioon mm. peltojen viljelyssä ja vesistöseurannassa. Tällöin pyritään siihen, että seuraavaan maankäyttöön siirretyn alueen vedet ohjataan erilleen turvetuotannon vesistä. Lue lisää turvesuon uudesta elämästä Maaseudun Tulevaisuudesta.

Myytävät kohteet

Uusia kohteita tulee jatkuvasti myyntiin eri puolilla Suomea. Tarjontaamme kannattaa seurata säännöllisesti. Kunkin myyntikohteen yhteyshenkilön löydät kohteen omalta sivulta. Tarvittaessa voit kysyä Vapon maanmyynnistä maankäyttöasiantuntijoiltamme. Voit myös jättää yhteystiedot ja tiedot kiinnostuksen kohteesta yhteydenottolomakkeella.

Myynnissä olevat kohteet, Huutokaupat.com

Osa kohteista sijaitsee toiminnassa olevan turvetuotantoalueen reunalla. Tutustu turvallisuusohjeisiin (pdf).

Kartan sijaintitieto on suuntaa antava. Katso tarkemmat sijaintitiedot kohdesivuilta. 

 

 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter