Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Clean Waters -liiketoiminta on nyt Vapo Clean Waters Oy

Vapo Oy on yhtiöittänyt luonnonmukaisia vesienkäsittelyratkaisuja tarjoavan Clean Waters -liiketoimintansa Vapo Oy:n 100 %:sti omistamaksi tytäryhtiöksi. Uuden yhtiön nimi on Vapo Clean Waters Oy.

Järjestelyllä pyritään vahvistamaan toiminnan kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Järjestely ei vaikuta liiketoiminnan luonteeseen eikä meneillään oleviin projekteihin tai asiakkuuksiin.

Liiketoiminnan päätoimipaikka on edelleen Jyväskylässä ja sitä harjoitetaan koko Suomen alueella sekä tulevaisuudessa myös kansainvälisesti. Nykyinen henkilökunta siirtyi vanhoina työntekijöinä liiketoimintakaupan yhteydessä uuteen yhtiöön. Yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Mia Suominen ja liiketoimintajohtajaksi Marika Ryyppö.

Clean Waters käynnistyi Vapon start-up liiketoimintana vuoden 2014 alussa tavoitteenaan tuotteistaa Vapon pitkäaikainen luonnonvesien puhdistamisen tietotaito tuotteiksi ja palveluiksi. Clean Waters lähti vauhdikkaasti käyntiin ja palvelee tänä päivänä kaikkia toimijoita, jotka haluavat vähentää vesistökuormitusta.

”Yhtiöittäminen tukee hyvin Clean Watersin kasvutavoitteita ja käynnistää omalta osaltaan uuden vaiheen nuoren liiketoiminnan kehityskaarella”, sanoo liiketoimintajohtaja Marika Ryyppö.

”Vapo on Clean Watersin myötä osoittanut ketteryytensä uudistumisprosessissaan”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Mia Suominen. ”Tämä on erinomainen esimerkki organisaation sisäisestä yrittäjyydestä. Vapo Ventureksen tavoitteena on jatkossakin kehittää uusia ja innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja.”

Lisätietoja:

Vapo Clean Waters Oy, hallituksen puheenjohtaja Mia Suominen, puh. 040 8483148
Vapo Clean Waters Oy, liiketoimintajohtaja Marika Ryyppö, puh. 040 5677453