Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Iloiset ihmiset tarkastelevat karttaa

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Neovaa kehitetään työpaikkana, jossa tavoitteet ohjaavat toimintaa ja jokaisen on hyvä tehdä töitä. Vastuullisuus on selkärankamme ihmisten johtamisessa. Se tarkoittaa meille oikeudenmukaisuutta, luottamuksen rakentamista ja vuorovaikutuksellista esimiestyötä. Lisäksi se tarkoittaa epäkohtiin puuttumista ja huolenpitoa työntekijöistä.

Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, valmennamme esimiehiä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa sekä kannustamme jokaista huolehtimaan omasta terveydestään. Keräämme säännöllisesti palautetta, jota hyödynnämme toiminnan ja johtamisen kehittämisessä.

Päämäärämme on nolla tapaturmaa ja meillä on nollatoleranssi epäasiallista käytöstä ja syrjintää kohtaan. Tavoitteenamme on tarjota työntekijöillemme, kumppaneillemme ja vierailijoillemme turvallinen ja terveellinen työympäristö. Teemme tämän tapaturmia ja onnettomuuksia vähentävillä ja työhyvinvointia edistävillä menetelmillä. Pyrimme vaikuttamaan ihmisten ajattelutapaan siten, että he ottavat työterveyden ja -turvallisuuden huomioon ensimmäisenä kaikessa, mitä tekevät. Tunnistamme ja vähennämme riskejä ja vaaroja työohjeiden ja henkilöstömme asiantuntemuksen avulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää

 
 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter