Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Vastuullisuus toimittajiemme ja urakoitsijoidemme kanssa

Vastuullisuuden painoarvo toimitusketjussa ja yrittäjien valintakriteerinä on meille tärkeä. Kaikki sopimusyrittäjämme kuuluvat Suomen Tilaajavastuu Oy:n ylläpitämään Luotettava kumppani -ohjelmaan, jonka avulla yrittäjä voi reaaliaikaisesti osoittaa hoitaneensa tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Vuonna 2021 turvetuotannon kiivaimman sesongin aikaan meillä on pelkästään Suomessa yhteensä 100 pääurakoitsijaa, joiden palveluksessa on noin 750 henkilöä työntekijät ja aliurakoitsijat mukaan luettuina, ja noin 80 turpeen kuljetusta hoitavaa urakoitsijaa sekä 150 urakoitsijaa muissa toiminnoissa.

Toimittajien eettiset toimintaohjeet ovat tärkeä osa vastuullisuuttamme, ja meidän on varmistettava, että toimittajamme jakavat arvomme. Vuoden 2020 aikana päivitimme allekirjoitukset eettisiin toimintaohjeisiimme 119 toimittajan kanssa. Eettisten toimintaohjeiden on tarkoitus kattaa 137 toimittajaa, joiden liiketoiminnan arvo on yli 300 000 euroa vuodessa ja jotka ovat allekirjoittaneet eettiset toimintaohjeet ennen 1.1.2018. Vuonna 2021 toimittajien eettiset toimintaohjeet koskevat kaikkia uusia hankintasopimuksia.

Yrittäjätoiminta

 
 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter