Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Vapon urakoitsija

Paikalliset yrittäjät ovat keskeinen osa Vapon toimitusketjua

Vapon polttoaineiden ja ympäristöturpeiden tuotannosta ja toimituksista vastaavat itsenäisinä yrittäjinä toimivat urakoitsijat. Turvetuotteiden toimitusketjun eri vaiheissa Vapo hankkii palveluja yli 300 yritykseltä. Puuenergian hankinnassa ja toimituksissa yhtiö ostaa palveluita noin 100 yritykseltä. Tuotantourakoinnin lisäksi yksityiset yrittäjät vastaavat polttoaineiden ja ympäristöturpeiden lastauksesta ja kuljetuksista. 

Vapolla on toimintaa kaikkkialla Suomessa. Vapo on luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa yrittäjilleen jatkuvaa  koulutusta ja kehitysmahdollisuuksia. Laaja urkoitsijaverkosto takaa myös aloittelevalle urakoitsijalle hyvän tukiverkoston.

Vastuullisuuden painoarvo on suuri Vapon koko toimitusketjun toiminnassa ja yrittäjien valinnassa. Kaikki Vapon sopimusyrittäjät kuuluvat Suomen Tilaajavastuu Oy:n ylläpitämään luotettava Kumppani -ohjelmaan ja sitoutuvat noudattamaan Vapon eettisiä ohjeita, jotka ovat osa kaikkia sopimuksia.

Haluatko urakoitsijaksi?

Urakoinnin aloituksen vähimmäisedellytyksenä on toimintaan soveltuva kalusto ja henkilöstö. Turvetuotannon urakointiin Vapo tarjoaa tehokkaat tuotantokoneet.

Mikäli olet kiinnostunut urakoimaan Vapolla, ota rohkeasti yhteyttä alueesi hankintapäällikköön. Yhteystiedot oikealla olevan kartan mukaisesti.

 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter