Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Jos laajat työmahdollisuudet kiinnostavat sinua, tule meille töihin!

Tarjoamme aktiivisille ja osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille kansainvälisen työympäristön ja haastavia työtehtäviä. Neova-konserni tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä laajasti eri toimialoilla monipuolisissa tehtävissä. Meillä on kollegoita 10 eri maassa.

Katso avoimet työpaikat

Tästä linkistä linkistä löydät tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Tätä kautta voit myös hakea kausi- ja kesätöitä sekä harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja ja TET-harjoittelua.

Kausi- ja kesätyöpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöiden rekrytoinneilla on pitkät perinteet Neova-konsernissa. Vuosittain työllistämme kymmeniä kausityöntekijöitä. Kausityö antaa sinulle hyvät mahdollisuudet päästä harjoittelemaan ja testaamaan tulevaisuuden suuntaa. Meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Kausi- ja kesätyöpaikat tulevat hakuun alkuvuodesta.

Lähetä avoin hakemus

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tästä linkistä.

 Tietosuojaseloste

Lisätietoa hakijatietojen säilyttämisestä Vapo-konsernissa saat rekrytointijärjestelmän tietosuojaselosteesta.

Tavoitat meidät sähköpostiosoitteesta rekrytointi (at) neova-group.com. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

.

Vapo-konsernissa noudatettavat työehtosopimukset

 
 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter