Vapo Oy on 6.5.2021 alkaen Neova Oy. Yhtiön Y-tunnus säilyy ennallaan. Lue lisää

 

Mahdollistamme vihreän kasvun Vastuullisuustavoitteenamme on tulla nettopositiiviseksi yhtiöksi. Nettopositiivisuus tarkoittaa, että me annamme maailmalle enemmän kuin otamme.

Jatkuva uudistuminen on voimavaramme. Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan parantamiseen ja ympäristötyömme kehittämiseen. Haluamme olla vastuulliseksi tunnustettu toimija kaikkialla, missä olemme läsnä.

Meillä vastuullisuus kytkeytyy jokapäiväiseen tekemiseen ja toimintaan ja se on keskeinen osa  konsernimme strategiaa. Käymme jatkuvaa, avointa vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa ja raportoimme vastuullisuudestamme vuosittain kansainvälistä GRI-ohjeistusta soveltaen.

Konsernimme vastuullisuustavoitteet ja pitkän aikavälin tavoitteet keskittyvät kahteen alueeseen: huolehdimme ympäristöstä ja huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Vastuullisuusstrategioita ja ohjelmia toteutetaan suunnitellusti kunkin liiketoiminnan osalta asiakkaiden tarpeiden ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti.

Meille vastuullisuus ei ole kilpailu. Jaamme mielellämme osaamistamme vihreän kasvun alueella ja teemme yhteistyötä eri tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhtiöiden kanssa ympäri maailmaa. Maailman pelastaminen on joukkuelaji. Yksi tavoite kerrallaan.

 

 
 

Seuraa meitä

LinkedIn Facebook Instagram Twitter